tiistai 13. syyskuuta 2011

syyskivaa

Ja näin helposti unohtui taas blogin päivitys loma- ja flunssatunnelmissa! Nyt työn armottomassa pahteessa - kun odottaa, että teevesi kiuhuu (ja sen jälkeen jäähtyy juotavaksi) kahvi MoccaMasteroituu, ja kolme eri ihmistä vastaisi sähköposteihinsa - voi taas luetella muutaman kivan asian vaikka kurkkua särkee, ulkona sataa ja ei vielä ole yhtään perillä mistään työjutuistansa.

- loma! Josta lisää myöhemmin.

- Strepsilsin inkiväärinmakuiset kurkkupastillit. Ei enää ikävää hunajanmakua minulle!

- jäätelö.

- pimentyvät syysillat. Ehkä voisi sytyttää kynttilöitä! Tehdä omenapiirasta! Vähintäänkin käpertyä vilttiin ja juoda kaakaota.

- iki-ihanan Downton Abbeyn katsominen kämppiksen kanssa tiistaisin. (Ikävä kyllä myös iki-ihana Minttu Mustakallion uusi tv-sarja tulee samaan aikaan tästä päivästä lähtien. Voi ei! Minttu jää nyt netti-tv:n varaan.)

*

Luettu sairaslomalla: hauska - ja muutaman hyvän elämänohjeenkin sisältävä - omaelämänkerrallinen Tina Feyn Bossypants. Kerronnallisesti kevyttä ja mukavaa luettavaa!

Luettavana nyt:

- hauska - ja luultavasti muutaman hyvän elämänohjeenkin sisältävä - omaelämänkerrallinen Caitlin Moranin How to Be a Woman. Jonkinnäköinen jokanaisen feminismiopas!

- Riikka Pulkkisen Raja, josta ei saanut lomakirjaa millään. Liikaa tunteita ja ajatuksia! Pitää kaivaa matkalaukun pohjalta ja jatkaa nyt.

- Jennifer Eganin A Visit from the Goon Squad. Vasta aloitin, mutta lupailee hyvää. Hyvät, mielenkiintoiset kertojat, vielä tavoiteltamattomissa oleva tarinan ydin. Tämän vuoden Pulitzer-voittaja!

3 kommenttia: