tiistai 27. maaliskuuta 2012

may the odds be ever in your favor

Helmi-maaliskuu aiheutti - taas kerran - yleismaailmallisen meh-tilan, joka useamman viikon kestäneen ja kaiken energian syöneen flunssan kanssa piti minut kotona useamman viikon. Meh oli niin kova, että vaikka ostin uuden pienen nätin digikameran (Olympus VR-310 punaisena) yleiskäyttöön, en ole sitä vielä kertaakaan jaksanut hypistellä tai kuvan kuvaa ottaa! Hyi minä! Ei näin.

Nyt melkein viikon on kuitenkin aurinko paistanut ja lämpötila ihan inhimillisesti plussan puolella, ja aamulla ennen töihin lähtöä on juotu lumelääkkeistä parhainta, Tropicanan appelsiinimehua. Nyt alkaa kevät! Ja uusi elämä!

Tähän auttaa myös uusi punainen kevättakki, jota ehkä vielä vähän sääolosuhteita uhmaten käytän. (Tästä lisätään myöhemmin kuva. Näköjään nyt ei mitenkään google fu osaa löytää.)

Kirja: Suzanne Collinsin Mockingjay. Viimeinen osa Hunger Games-trilogiassa (Nälkäpeli, på finska). Huisin jännä, emotionaalisesti brutaali (niin kuin parhaat nuorten kirjat aina). Pelkään lukea loppuun, koska kohta tapahtuu taas jotain pahaa, mutta tänään kahlaan ne viimeiset 50 sivua ja siirryn johonkin leppoisampaan.Elokuva: The Hunger Games (Nälkäpeli), koska tämä teema on nyt erittäin pop.Elokuva oli visuaalisesti mahtava, kerronnallisesti hyvä ja Jennifer Lawrence on mahtavuutta. Siis ihan oikeasti. Ei yleensä voisi ns. teinileffoista välttämättä Oscareita jakaa, mutta tästä leffasta hän sen ansaitsisi.

Kyynelehtiminen elokuvan aikana / kuinka pilalla silmämeikit oli jälkeenpäin: kolme saavillista (noin) / erittäin. Jos elokuviin uskaltaa pandasilmien uhalla mennä - tai jos on robottisieluinen - voin suositella lämpimästi.

DVD: The Wire ja Lost - molemmat kolmoskaudella.

Lähde: wikipedia

3 kommenttia:

  1. Hoo, onks sulla siis kaikki Nälkäpelin osat? Apus mie lainaan! En siis oo lukenut vielä ensimmäistäkään, mutta kiinnostais kovasti.

    VastaaPoista
  2. Mie en oo yhtään tän trendin messissä nyt. Siis jotain teiniahdistuskauhuako nämä on? Uskallanko mie lukea? Terv. Cry baby

    VastaaPoista