tiistai 15. marraskuuta 2011

blaah.

Heh. Aina vahingossa näköjään unohdan päivittää kun edellinen kirjoitus oli viime kuulta. Aikomuksena on aina perjantaisin päivittää, mutta sitten perjantaillaankin jossain muualla. (Esim. viime perjantaina töiden pikkujoululaivalla, joka saa ainakin tämän ylipositiivisen pollyannankin näkemään punaista ja murhaa. Mitä pointtia on risteilyssä ilman sitä päivää Tukholmassa/Tallinnassa/jossain mikä ei ole iso paatti täynnä ventovieraita känniääliöitä? No, ostin taxfreesta Tobleroneja, nallekarkkeja ja Kanebon silmäkynän. Kai se sitten on sen arvoista. Yyh.)

Nyt ajattelin päivittää sen takia, että ketuttaa. Ulkona (ja sisällä töissä) on kylmä, sähköposti ilkeilee, on hirveä kiire ja kuitenkin pidän taukoa hirveän tiedoston kanssa tappelemisessa, selkää särkee ja tahtoisin vaan mennä kotiin peiton alle, ja lukea chicklittiä (tai katsoa Parks & Recreationia ja juoda punaviinia.

Blaah.

Tänään on blaah-päivä.

Toivottavasti en potki koiranpentuja matkalla kotiin 3,5 h päästä.

Myös iso keksi auttaisi, tähän tapaan.

...and we're back to happy again. Kiitos muppetit!

2 kommenttia:

  1. Blaata on liikkellä. (Onneksi myös keksejä.) Niin, ja mie oon pikkasen kippee ja kuinka ollakaan, Canalilta tuli Parks and recreationia kesken saikkuilupäivän! Oli hyvä!Yks jakso vaan, mutta joulupäivänä tulee koko eka kausi maratonina. Saatanpa katsoa!

    VastaaPoista
  2. Oooh, kannattaa laittaa koko maratoni boxiin! (Sitten miekin tulen katsomaan sitä uudestan. <3) Ja kiva että sinäkin pidät P&R:stä!

    VastaaPoista