tiistai 10. tammikuuta 2012

linkkejä ulkomaailmaan

 • Nyt - En oikein arvosta Nyt-lehden uusittua fyysistä olomuotoa, mutta nettiversio on aika mainio. Hauskoja linkkejä, tv-ohjelmamuistutukset, musiikkia, muuta pop-kulttuuria. Viime viikon parhaana sanoisin tämän jutun: Pyöräilijätär, älä kieltäydy avusta ylämäessä

 • The Hairpin - naisten tekemä sivusto naisille. Täällä pitäisi käydä useammin, mutta aina kun käyn kulutan helposti tunteja. (Myös: HelloGiggles, josta myös löytyy aina jotain kivaa.)

 • Go Fug Yourself - suosikkiblogini jo vuosien ajan. Hauska, aina ajankohtainen, ei ikinä liian ilkeä muotiblogi julkkisten pukeutumisesta. Ja siis hauska. Lisäpisteitä tulee myös siitä, että voitin heidän kilpailustaan syksyllä kirjan omalla (hauskalla) kommentillani. Kirja muuten on Sophie Flackin Bunheads, ja se on tulossa lukuvuoroon heti kunhan David Nichollsin The Understudy ja Suzanne Collinsin Catching Fire on saatu luettua. Jos siis Nälkäpeli trilogian toinen osa ei pakota heti lukemaan kolmatta samalla kun lähinnä ajattelen huutomerkeissä.

 • The Concerns of Mindy Kaling - tästä on puhuttu jo. Kirjoitti viime vuonna yhden suosikeistani, esseekirjan omasta elämästään. Käsikirjoittaja, näyttelijä, koomikko. Pinnallinen, älykäs nainen. TV-bestikseni, jos sellaisen jostain julkimosta saisin. Nettishoppailua ja suosituksia parhaimmillaan vaikka en haalariin Mindynkään vuoksi lähde.

 • Flavorwire - täältä löytyy aina jotain kivaa, mielenkiintoista ja/tai hauskaa vaikka yleensä päädynkin tänne lähinnä GoFugYourselfin perjantailinkkien johdosta. Tällä kertaa menin kuitenkin ihan keskenäni ja heti löytyi viikon paras kuvalinkkikooste: Pictures of David Bowie Doing Normal Stuff

 • muutama ihqu nettisarjakuva: Hark, a vagrant, Dinosaur Comics ja A Softer World
Tässä nyt muutama paikka, joissa aikaani kulutan interneteissä. Ihan vain esimerkkeinä. Välillä voi myös käydä vaolla katsomassa corgeja ja sitten tweetata näkemistään corgeista.

2 kommenttia:

 1. Hei, miun pitäs tehdä töitä, ei tällasia saa julkasta! :D

  VastaaPoista
 2. Hihiiii! Mitä sä luulet mun tänään tehneen aina kun en töitä tehnyt?

  VastaaPoista